Talli ja pihatto
 

Talli on rakennettu vuonna 1984. Karsinoita on 10, mutta käytännössä hevosia mahtuu 8.
Kaksi karsinaa on yhdistetty isoksi varsomiskarsinaksi ja yhdessä säilytetään väkirehut. Lisäksi löytyy pesupaikka ja valjashuone.
Tallin ympärillä on kaksi katoksilla varustettua tarhaa, jotka on aidattu vahvoilla sähkököysillä. Nämä ovat osoittautuneet erittäin kestäviksi ja turvallisiksi - ei katkenneita lankkuja eikä muita vaaratekijöitä.
Tallilta pääsee suoraan ovelta turvallisiin maastoihin, isompia autoteitä ei tarvitse käyttää ollenkaan. Lisäksi käytössä on valaistu kenttä. Laidunta on hevosmäärään nähden runsaasti, n. 7 hehtaaria. Laitumia uudistetaan säännöllisesti, näin vähennetään hevosten saamaa loistartuntaa.
Vuonna 2010 valmistunut pihatto mahdollistaa kaikkien hevosten pihattoasumisen läpi vuoden. Tallia karsinoineen käytetään lähinnä sairastapauksissa ja varsomisissa. Varsoja pidetään lisäksi myös karsinassa, jotta ne tottuvat tallielämäänkin, tämä helpottaa myöhemmässä elämässä. Pihattoon mahtuu kymmenen hevosta ja sen ympärillä on yli kolme hehtaaria laiduntilaa, mikä kaikki on käytössä myös talviaikana, maan ollessa jäässä. Ruokinta perustuu hyvin pitkälti hyvään tutkittuun säilö- ja kuivaheinään. Hevoset syövät näitä lähes vapaasti, väkirehua annetaan vain välttämättömäksi energialisäksi.

Tapahtumia vuosien varrelta:
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006

 

Talli

 

Pihatto